Cautare

1003 de rezultate pentru "trafic de tate" (2.58 secunde)
Sorin Rosca Stanescu scrie pe blog-ul personal ca fratele presedintelui Romaniei a participat la o operatiune ultrasecreta de trafic international cu mari cantitati de explozibil.
Parchetul Judecatoriei Ramnicu Valcea face cercetari in privinta a opt persoane in cazul distrugerii a aproximativ 127.000 de kilograme de TNT la Uzina Mecanica Babeni, in urma unei informari a DGIPI conform careia munitia nu ar fi fost distrusa si urma sa fie instrainata catre o terta parte.
, ca Marian Butnaru (foto) sa fie retrogradat din functia de director coordonator al Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Constanta, iar lui Elluchian Magardici i se va desface contractul de munca.
Ecaterina Andronescu a demisionat mai tarziu, pentru a a fost blocata in trafic si a intarziat la remaniere. Premierul Emil Boc a primit demisiile ministrilor PSD printr-un curier, iar angajatii Ministerului de Interne au avut joi doi sefi.
Conducerea camerei superioare a Parlamentului a decis ieri ca senatorii sa se intruneasca maine in sedinta de plen, pentru a dezbate si vota raportul Comisiei juridice privind cererea DNA de arestare preventiva a lui Catalin Voicu, acesta urmand sa fie audiat astazi, de la 14.00.
Plenul Senatului a aprobat ieri solicitarea de incuviintare a arestarii preventive a senatorului PSD Catalin Voicu, inregistrandu-se doar un vot peste minimum necesar. Cererea a fost aprobata cu 70 de voturi "pentru", in conditiile in care erau necesare cel putin 69 de voturi favorabile.
Angajatii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) vor putea opri soferii in trafic in timpul controalelor pentru combaterea evaziunii fiscale si vor putea dirija circulatia cu ajutorul semnalelor luminoase si al amplificatoarelor de voce, conform unui proiect legislativ al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
De la inceputul anului si pana in prezent, reprezentantii Primariei Targu Jiu au realizat 45 de parcari de resedinta cu 1.043 de locuri.
Romania este considerata, alaturi de Kosovo si Turcia, un partener dezagreabil pentru UE, intr-un comentariu intitulat "Trafic de organe, eugenie si coruptie:
Daca o tineti tot in negocieri, turistii vor ramane vesnic blocati in trafic Emil Boc i-a reprosat, ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea, ca lucrarile la soseaua de centura a Constantei sunt in intarziere si ca, daca ministerul o tine "tot in negocieri, turistii vor ramane vesnic blocati in trafic".Realitatea Tv reda urmatorul dialog intre premier si ministrul Elena Udrea:
Procurorii DNA vor solicita aviz pentru cercetarea ministrului mediului, Laszlo Borbely, suspectat de trafic de influenta. Intr-un raspuns oficial trimis TVR, DNA afirma ca, la data de 5 iulie 2011, procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Oradea al DNA au dispus inceperea urmaririi penale fata de invinuitii:
Senatorul Ilie Sarbu a transmis un comunicat de presa intitulat:
Senatorul PSD a precizat ca este singurul senator al opozitiei din Europa care a fost arestat pentru fapte de coruptie, desi el nu a ocupat functii in stat si nu a gestionat fonduri europene. El a adaugat ca a fost sustinut moral si sufleteste de catre colegii sai.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Perioada iulie - decembrie 2011 - continuare - Iulie Partidul lui Tokes este respins de la inregistrare intr-o prima infatisare in fata instantei.
Procurorii DNA cer Parlamentului declansarea procedurilor pentru urmarirea penala fata de Laszlo Borbely Procurorii DNA au sesizat procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a solicita Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru obtinerea cererii necesare urmarii penale fata de deputatul Laszlo Borbely, ministru al Mediului si Padurilor, pentru doua infractiuni de trafic de influenta si infractiunea de fals in declaratiile de avere, in forma continuata.
Ministrul Mediului Laszlo Borbely a demisionat Ministrul Mediului Laszlo Borbely a demisionat ca urmare a anchetarii sale de catre DNA. ... Intalnirea a durat aproximativ doua ore si la final i-a inmanat premierului demisia din postul de ministru al Mediului.
Legea "Big Brother" a fost adoptata Camera Deputatilor a adoptat, azi, cu 197 de voturi "pentru", 18 voturi "impotriva" si 13 abtineri, proiectul legii privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de retele publice de trafic de telefonie si internet, cunoscuta ca Legea "Big Brother".
Cea mai "galagioasa" zona este intersectia strazilor Brailei si Otelarilor, unde s-au inregistrat 80 de decibeli, cu zece mai mult decit limita admisibila.
Judecatorii au finalizat zilele trecute cel mai complex dosar de coruptie instrumentat vreodata pe raza Curtii de Apel Galati, toti inculpatii fiind condamnati pentru comiterea unei multitudini de infractiuni, pornind de la trafic de influenta si luare de mita pina la abuz in serviciu, deturnare de fonduri si inselaciune.
google-analytics.com